Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Gluténmentes Bagel

Gluténmentes Bagel
Előkészítés: 10 perc Sütés: 25-30 perc Összesen: 35-40 perc
Hozzávalók 6 közepes Bagel-hez:
  Gluténmentes Cukormentes
  • 300 g Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 340 g Skyr
  • 12 g sütőpor
  • tojássárgája 

Elkészítés:

1. A tészta hozzávalóit keverd össze és formázd bagel alakúra.
2. Sütőpapírral bélelt tepsire tedd rá a lukas zsemlét majd kent meg a tetejét tojássárgájával.
3. A tetejére szórjál tetszés szerint kisebb méretű magokat. 
4. 25-30 percig süssed 180 fokon, amíg nem lesz szép barnás a színe. 

Kedved szerint variálhatod, hogy mivel kened és töltöd meg. 

Jó étvágyat !  smiley

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gluténmentes reggeli