Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Virslis múmia (gluténmentes)

Virslis múmia (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lisztben elkeverjük az élesztőt, majd a sót. Majd hozzáadjuk a tojást és rizstejszínt, elkeverjük, majd beledolgozzuk a vizet. 1 órát meleg  helyen kelesztjük. Majd lisztezett lapon kinyújtjuk és csíkokra vágjuk. A virsli picit több, mint felére tekerünk a csíkokból, majd a tetejét is betekerjük. Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük felvert tojással  és 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes