Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Sütőtökös muffin (gluténmentes)

Sütőtökös muffin (gluténmentes)

Hozzávalók:

Krém:

  • 2 dl rizstej
  • 1 cs csokoládés pudingpor
  • 7,5 dkg paleo csokoládé
  • 40 g rizstejszín
  • ízlés szerint édesítő

Elkészítés:

A muffinhoz a száraz hozzávalókat egy tálba összekeverjük. Majd egy másik tálba kikeverjük a nedves hozzávalókat (margarin, sütőtök, tojás, rizstejszín). Majd ezután a száraz alapanyagokhoz adjuk a kikevert nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük.  Muffin formákba kanalazzuk ( kb. 1 – 1,5 ek egy adag), tetejét elsimítjuk. 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

Közben elkészítjük a krémet. A pudingot kikeverjük a rizstejjel és édesítővel, megfőzzük, majd hozzákeverjük a csokoládét és rizstejszínt, egyneműre főzzük.

Ha kihűltek a muffinok, akkor díszítjük a krémmel.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes