Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Stollen (gluténmentes)

Stollen (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a  margarint és eldolgozzuk. Jöhet a mazsola, a kandírozott narancshéj és a citromlé.. Ezekkel is eldolgozzuk, végül beleöntjük a rizstejet és jól eldolgozzuk.

Meleg helyen egy órát kelesztjük. Rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd kezünk segítségével ellapítjuk kb. 2 ujjnyira. Ezután az egyik oldalt behajtjuk úgy, hogy kb. 3 ujjnyi maradjon a szélétől hely, ezzel adjuk meg neki a stollen formát.

30 percet kelesztjük ismét meleg helyen, majd kb. 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes