Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Répatorta (gluténmentes)

Répatorta (gluténmentes)

Hozzávalók:

  • 25 dkg ABY Gluténmentes Lisztkeverék - Házi Kenyér
  • 15 dkg reszelt répa
  • 1 db nagyobb alma – reszelve
  • 1 cs sütőpor
  • 10 dkg eritrit
  • 5 db tojás
  • 2 ek rumaroma
  • Tetejére:
    • Por állagú édesítő vízzel sűrűre keverve (cukor fogyasztóknak porcukorral!)

Elkészítés:

A répát és az almát elkeverjük, majd hozzáadjuk a rumaromát és az édesítőt, elkeverjük, majd a tojásokat és alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Jó alaposan elkeverjük, majd egy kiolajozott formába (lehet szilikon is, de akkor nem kell olajozni) öntjük. 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes