Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Ravioli (gluténmentes)

Ravioli (gluténmentes)

Hozzávalók:

Töltelék:

Öntet:

  • 1 dl rizstejszín
  • 10 dkg reszelt növényi sajt
  • 1 dl rizstej
  • petrezselyem

Elkészítés:

Elkészítjük a tölteléket. A hagymát megpucoljuk, megmossuk és apróra vágjuk. Olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst és fűszereket, elkeverjük, sütjük, hogy fehéredjen a hús. Majd hozzáadjuk a tejszínt, és 1-2 ek Aby kenyérlisztet, jól elkeverjük, sűrítjük, majd hagyjuk hűlni.

A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és jó alaposan összedolgozzuk. Majd rizslisztes lapon jó vékonyra kinyújtjuk. Pohár vagy pogácsa szaggató segítségével kiszaggatjuk (párosan jöjjön ki ).

Majd kezdjük tölteni. Egy korong közepére teszünk a húsból, majd rá egy másik korong és villa segítségével lenyomkodjuk a szélét. Ha mind kész, akkor lobogó sós vízben kifőzzük.

Az öntethez az alapanyagokat egy lábasba tesszük és összefőzzük. Majd tálalunk . Jó étvágyat!

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes