Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Pilóta keksz (gluténmentes)

Pilóta keksz (gluténmentes)

Hozzávalók:

A krémhez

  • kb . 10 dkg margarin
  • ízlés szerint édesítő
  • 1-2 ek kakaópor
  • + rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A kekszhez a száraz alapanyagokat elkeverjük  egy tálban ( a kakaóporon kívül).

Hozzáadjuk a tojást majd margarint és alaposan összedolgozzuk. Két részre vesszük és az egyikbe belegyúrjuk a kakaóport.

Rizslisztes lapon kinyújtjuk (nyugodtan gyúrjuk át rizsliszttel, mert ragacsos a tészta!), majd szaggatjuk. Ugyanezt tesszük a kakaós résszel.

Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb. 10-12 perc alatt megsütjük.

Ha meghűltek, akkor egy simát és egy kakaósat összeragasztunk a kakaós krémmel.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes