Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Pesto tökmaglisztből

Pesto tökmaglisztből

Hozzávalók:

 

A tökmaglisztet kikeverjük az olajjal. Hozzáadjuk a vizet, amitől láthatóan pillanatok alatt megdagad. A diót apróra törve, a fokhagymát zúzva belekeverjük, majd a darabolt metélő hagyma, a fűszerek és a szezám is mehet a pestonkba.

Összekeverheted egy fakanállal, vagy a turmixba is beteheted.

Ahogy keverjük meglátjuk szükséges-e folyadékpótlás, mert a liszt eléggé megszívja magát.

Némi pihentetés után (kb. 20 perc), miután az ízek összeértek, fogyaszthatjuk!

Tartalomhoz tartozó címkék: recept