x

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Mézes kalács (gluténmentes)

Mézes kalács (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lisztet, fűszereket és a sütőport egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a méz és a margarin összeolvasztott elegyét és jó alaposan összegyúrjuk. (Ha úgy érezzük, hogy nagyon ragad, akkor 1-2 ek lisztet hozzá adhatunk).

Ezután 30 percet pihentetjük a tésztát.

Rizslisztes lapon kinyújtjuk, szaggatjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük.

180 fokos sütőben kb. 8-12 perc alatt megsütjük. ( Figyelem! A második, harmadik tálca mézes gyorsabban sül, mivel a sütő melegebb addigra! )

Majd ha kihűlt, akkor díszítjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes