Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Méteres kalács (gluténmentes)

Méteres kalács (gluténmentes)

Hozzávalók:

Piskóták:

Krém:

  • 4 dl rizstej
  • ízlés szerint  édesítő
  • 1 cs puncs pudingpor
  • + kb. 10 dkg paleo csokoládé

Elkészítés:

A tojásokat kikeverjük, hozzáadjuk az édesítőt, vizet, olajat (mindeközben folyamatosan keverjük), majd hozzáadagoljuk  lisztet és sütőport, szép simára keverjük, majd két rézre szedjük és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és vizet.

Szilikon kenyérformába tesszük őket, és megsütjük 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt (tűpróba).

Közben elkészítjük a pudingot.

Ha kihűlt a két piskótánk, akkor felvagdossuk őket, majd felváltva (egy sima – egy kakaós), pudinggal összeragasztjuk.

Ha ezzel elkészültünk, akkor olvasztott csokoládéval borítjuk, majd hagyjuk, hogy teljesen kihűljön, összeálljon.

Fogyasztásnál sréhen vágjuk, így kapjuk a „színes”  süteményt.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes húsvét