Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Mákos zserbó (gluténmentes)

Mákos zserbó (gluténmentes)

Hozzávalók:

Töltelék:

  • 35 dkg darált mák édesítve
  • 30 dkg barack lekvár
  • + kb 10-15 dkg csokoládé olvasztva

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba elkeverjük, majd hozzádolgozzuk a margarint, majd a rizstejet. 30 percet pihentetjük hűvös helyen. Rizslisztes lapra tesszük és négy részre osztjuk.  Kinyújtjuk az egyik részt, majd sütőpapíros tepsibe tesszük. Lekenjük lekvárral, megszórjuk mákkal, majd így folytatjuk, míg el nem fogy. 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. A tetejét olvasztott csokival borítjuk, majd hagyjuk egy éjjelt pihenni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes