Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Mákos-szezámos kréker (gluténmentes)

Mákos-szezámos kréker (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az alapanyagokat egy nagyobb tálba tesszük, majd jó alaposan kidolgozzuk. 30 percre hűtőbe tesszük. Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, szaggatjuk. (kisebb „szájú” pálinkás poharat használtam, így jó sok lett :D ). Majd sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük olajjal, megszórjuk szezámmaggal, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 10 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, úgy kapjuk a ropogós állagot.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes