Kuglóf (gluténmentes)

Hozzávalók:
- 25 dkg ABY Gluténmentes Lisztkeverék - Házi Kenyér
- 5 db tojás
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál édesítő (1:4) / vagy 10 dkg eritrit
- 1 dl rizstej
- 2 evőkanál holland kakaópor
- 8 dkg mazsola
- kb. 15 dkg meggybefőtt
Elkészítés:
A tojásokat kikeverjük az édesítővel és rizstejjel. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, alaposan kikeverjük, majd két részre osztjuk. Az egyikbe a mazsolát keverjük, a másik adagba pedig a kakaóport és a meggyet.
Kiolajozunk egy kuglóf formát, alulra tesszük a mazsolás részt, majd rátesszük a kakaós részt.
180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.