Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Kenyérlángos (gluténmentes)

Kenyérlángos (gluténmentes)

Hozzávalók (kb. 8 szelet):

  • 50 dkg ABY Gluténmentes lisztkeverék - Házi Kenyér
  • 2 tk só
  • 1 cs porélesztő
  • 5 dl víz
  • 3 ek olaj
  • + 3 dl rizstejszín – 3 kk fokhagymapor (vagy friss , tört fokhagyma)
  • + 1 fej hagyma  / lilahagyma
  • + 10 dkg sonka
  • + 15-20 dkg bacon
  • + növényi sajt

Elkészítés:

A lisztet egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a sót,elkeverjük, majd az élesztőt és vizet, jó alaposan kidolgozzuk, majd végül az olajat, és azzal is alaposan kidolgozzuk. Hagyjuk kelni meleg helyen egy órát. Majd sütőpapírra tesszük és kinyújtjuk akkorára, amekkora a tepsink (érdemes kicsit rizsliszttel megszórni, hogy ne ragadjon a tészta a nyújtófára!)

Megkenjük a fokhagymás rizstejszínnel, majd megszórjuk a feltétekkel. 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-35 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes