Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Karácsonyi előétel (gluténmentes)

Karácsonyi előétel (gluténmentes)

BORLEVES

Hozzávalók:

Elkészítés:

A vizet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a fahéjjal kikevert édesítőt, sót és elkeverjük. Elkezdjük forralni és közben hozzáadjuk a bort. A rizstejszínt kikeverjük a tojássárgájával és a liszttel, majd ha felforrt a borral elegyített fűszeres víz, akkor kiszedünk a tejszínes keverékhez egy két merőkanállal, jól kikeverjük, majd szép lassan adagolva a leveshez öntjük, és alaposan kikeverjük. Hagyjuk még pár percig főni, míg sűrűsödik, majd tálalható.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes