Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Kakaós csiga

Kakaós csiga

Hozzávalók:

Töltelék:

  • margarin
  • édesítő
  • holland kakaópor
  • + olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzádolgozzuk a margarint és a növényi tejszínt. Végül hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, gyúrjuk. Majd lisztes lapon kinyújtjuk, megkenjük vékonyan margarinnal, megszórjuk az édesítős kakaóporral. A tésztát feltekerjük és felszeleteljük. Sütőpapíros tepsire tesszük és 50 fokon kb. 45 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, várjunk egy kicsit, amíg kihűl, majd szórjuk meg a csigákat porcukorral.

Iskola idején tökéletes uzsonna gyermekeinknek is, amit garantáltan szeretni fognak!

                

A szuper receptet köszönjük Mona Konyhájának!

Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!