Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Ízes zsúrkenyér (gluténmentes)

Ízes zsúrkenyér (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat (kivétel só) egy tálba tesszük és összekeverjük, majd hozzáadjuk a sót és elkeverjük. Majd hozzáadjuk a vizet és jó alaposan kidolgozzuk, végül beledolgozzuk az olajat is! (Ötlet: Ha több folyadékot teszünk hozzá : 3,7-3,9 dl, akkor tegyük formába, és úgy süssük meg!). Majd a tésztát barna rizslisztes lapon formázzuk,sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük olajjal, tetejét bevagdossuk, majd megszórjuk barna rizsliszttel.

50 fokos sütőben kelesztjük 40 percig, majd 190 fokon sütjük 5 percig , majd levesszük 180 fokra és további kb 35 – 40 percig sütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes