Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

hír

2017. 04. 10. 15:53:09

 

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületének a tagjai szavazhatják meg 2017 legjobb, új gluténmnetes termékét. A gluténérzékeny fogyasztóknak érdemes belépni az Egyesületbe, hiszen biztos forrásból értesülhet a betegség és annak kezelésének részleteiről, a megfelelő diétáról. 

2017. 03. 24. 10:53:16

 

Köszönjük, hogy részt vettetek a glutenerzekeny.hu oldallal közös játékunkban! A nagy érdeklődésre való tekintettel a 450 fő feletti további regisztráltjaink között, kisorsoltunk még 150 jelentkezőt, akiknek küldünk az ABY gluténmentes lisztkeverékekből.

A csomagokat a március 27-től postázzuk. Olvasson tovább a nyertesek listájáért.

2017. 03. 07. 15:04:55

 

A hosszú tél próbára tette a szervezetünket. A borús napok a hangulatot is kedvezőtlenül befolyásolják, s a friss zöldségek és gyümölcsök bőséges választéka is várat még magára. Nem meglepő, ha némely tápanyag hiánya miatt ilyenkor fáradtabbak vagyunk. Mit tehetünk a tavaszi fáradtság ellen?

2017. 02. 24. 15:26:39

Kollégánk, Baji Gábor is részt vett a 2017. január végén megrendezett Nemzetközi Ifjúsági Pékbajnokságon, melyet a Pékek Világszövetsége szervezett, Lyonban. A versenytől nagyjából 200 m-re zajlott a gasztronómia legkiemelkedőbb megmérettetése, a Bocuse d'Or, ahol Széll Tamás képviselte a magyar színeket.

2017. 02. 23. 15:11:27

A Just Girls rendezvényen mutattuk be a közönségnek elsőként a vadonatúj ABY gluténmentes lisztkeverékeket. Az elsősorban hölgyeket megszólító aktivitásra kóstolóval készültünk.

2017. 01. 23. 12:15:08

 

A szomorkás időben lelkünknek is jót tesz, ha a tányéron lévő ételek színesek, ínycsiklandozóak. Erre jó megoldás egy-egy gyorsan elkészíthető, hidegen vagy melegen is tálalható tésztaétel, színes zöldségekkel, hússal, hallal, sajttal, túróval, tojással kiegészítve, lehet az köret, egytálétel vagy saláta.

2017. 01. 23. 11:55:56

 

A téli időjárás nyomot hagy a bőrön, a szél, a hideg kiszárítja, a nap hiánya fakóvá teheti. A tavaszt várva nem csak ruhatárunk felújításán, hanem bőrünk regenerálásán is érdemes elgondolkodni. Az egészséges táplálkozás, az elegendő sporttevékenység a bőrünket is felfrissíti, megszépíti.

2017. 01. 23. 11:39:05

 

A cöliákia (lisztérzékenység, pontosabban gluténérzékenység) genetikai alapon, provokációra kialakuló, egész életen át tartó autoimmun betegség, amely a vékonybél bolyhainak pusztulásához, tápanyag-felszívódási zavarhoz, hiányállapotok kialakulásához vezet. Az egyik legfontosabb ételérzékenység, amelyet előfordulási gyakoriságban csak a laktózintolerancia (tejcukorérzékenység) előz meg.
 

2017. 01. 23. 11:28:48

 

Azt mindenki tudja, hogy célszerű naponta négyszer-ötször, egyszerre kisebb mennyiségű ételt enni. Különösen igaz ez a gyermekekre, ezért az otthon elfogyasztott reggeli, a dél körüli ebéd és a – szerencsés esetben családi körben elköltött – vacsora mellett nem hagyható ki a tízórai és az uzsonna sem.