Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Hagymaleves cipóban (gluténmentes)

Hagymaleves cipóban (gluténmentes)

Mini cipó

Hozzávalók: (2 db zsemle)

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük  és jó alaposan összekeverjük.  Majd hozzá adjuk a joghurtot elkeverjük, végül a vizet és jó alaposan kidolgozzuk. Végül beledolgozzuk az  olajat. Majd olajos kézzel két zsemlét formázunk, sütőpapíros tepsire tesszük, picit lenyomkodjuk, majd megszórjuk lenmaggal. 50 fokon 45 percet kelesztjük, majd kb. 30-35 perc alatt megsütjük 180 fokon.

Hagymakrémleves

Hozzávalók:

  • 2 db vöröshagyma
  • 1 db lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl rizstej
  • 1 dl rizstejszín
  • 1 dl zöldség alaplé

Elkészítés:

A hagymákat megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk. A fokhagymát megpucoljuk. Majd feltesszük főni a rizstejben – zöldség alaplében. Ha megfőtt, akkor botmixerrel pépesítjük, majd hozzákeverjük a rizstejszínt, hagyjuk egyet még forrni, majd tálaljuk.

A zsemle tetejét levágjuk, belsejét kiszedjük és levessel megtöltjük. Bazsalikommal megszórjuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes