Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Gnocchi (gluténmentes)

Gnocchi (gluténmentes)

Hozzávalók (kb 2-3 adag):

Gnocchi

Tejszínes sajtmártás

Elkészítés:

A gnocchi hozzávalóit egy tálba alaposan összedolgozzuk, majd lisztes lapra tesszük, átgyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. Mind a három részt kisodorjuk – egyforma méretűre!! Majd felvagdossuk kb 2-3 cm darabokra. Egy villa segítségével „mintát” nyomunk bele, majd forró – lobogó sós vízben kifőzzük. Miután megfőtt és leszűrtük, érdemes egy evőkanál olajjal átforgatni.

Mártás:

A  rizstejből 3 dl – t kimérünk, és a fűszerekkel, margarinnal és növényi sajttal együtt feltesszük „főni”, folyamatosan kevergessük, várjuk amíg egynemű lesz, majd a maradék rizstejet kikeverjük a liszttel és tejszínnel, majd hozzáadjuk, kissé besűrítjük. Majd tálaljuk a gnocchival.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes