Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Gluténmentes vendégváró falatok

Gluténmentes vendégváró falatok
Gluténmentes vendégváró falatokat készített, László Lilla és Dobai Aty az Aby's a Sztárok asztalán sorozatunk keretein belül. Megmutatták, hogy nem kell kétségbe esnünk akkor sem, ha gluténmentesen kell ételeket készíteni egy családi vagy baráti összejövetelre.

Bébi spenót saláta eperrel

Vágd apróra az epret, az avokádót, és a feta sajtot és a petrezselymet. Tedd hozzá a bébi spenótot, szórd meg a magvakkal, és öntsd rá a tejföld és az olajakat. Pirított gluténmentes veknivel isteni.

Avokádó kence

  • 2 db érett avokádó
  • 1 ek Aby’s Lenmagolaj
  • Fél doboz vega tejszínkrém (+kevés rizstej ha túl sűrű a krém)
  • 1 csipet só, 1 csipet bors
  • 1 csipet petrezselyem
  • 1 kisebb gerezd fokhagyma

A hozzávalókat tedd a turmixgépbe, mixeld össze, és kész is.

Gluténmentes margherita pizza

Keverd a natúr paradicsomszószba a fűszereket. Ezzel kend meg a pizzalapot, szórj rá bazsalikomleveleket, helyezz rá néhány mozzarella szeletet, koktélparadicsomot, és reszeld meg ízlés szerinti mennyiségű sajttal. 200 fokos előmelegített sütőben süsd kb. 15 percig.