Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

ABY Házi Kenyér- Gluténmentes Lisztkeverék

ABY  Házi Kenyér- Gluténmentes Lisztkeverék Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.499 Ft
1.349 Ft (1.143 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 2-5 munkanap
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ABY Pizza Italiano- Gluténmentes Lisztkeverék ABY Pizza Italiano- Gluténmentes Lisztkeverék
1.499 Ft
ABY Friss tészta- Gluténmentes Lisztkeverék - ABY Friss tészta- Gluténmentes Lisztkeverék -
1.499 Ft

Leírás és Paraméterek

  • Allergénmentes
  • Laktózmentes
  • Tojásmentes
  • GMO-mentes
  • Lupinmentes
  • Mesterséges és kémiai adalékanyagoktól mentes
  • Vegán
  • Másnap sem morzsálódik :)

 

Összetevők: kukorica keményítő, burgonya keményítő, rizsliszt, növényi rostok, lenmag liszt, teljes kiőrlésű rizsliszt, köles liszt, quinoa liszt, cukor (szacharóz), sűrítőanyag: hydroxypropyl metilcellulóz, só

A lisztkeverék kizárólag gluténmentes alapanyagokat feldolgozó üzemben készült.

 

A lisztet aromazáró tasakba csomagoltuk, ezért felbontás után napfénytől védve, jól visszazárt csomagban a szavatossági időn belül fogyasztható. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Nettó súly: 1000 g

 

A gluténérzékenységgel kapcsolatos további cikkeink: 

10 coeliakiás betegből 9 diagnosztizálatlan

 

Energiatartalom 1352 kJ/ 323 kcal
Zsír 2,0 g
amelyből telített zsírsavak 1,0 g
Szénhidrát 70g
amelyből cukrok 5,0 g
Rost 7,0 g
Fehérje 5,0 g
2,0 g

Így készítse el

Hozzávalók (1 db kb. 700 g-os veknihez):
500 g Kenyér lisztkeverék
25 g olaj
10 g friss élesztő
400 g víz

Elkészítés:
Oszlassuk el a friss élesztőt 50 ml vízben. Tegyük a lisztkeveréket és az olajat egy keverőtálba, majd adjuk hozzá az élesztős vizet és a többi vizet. Gyúrjuk össze jól a hozzávalókat, nokedli jellegű tésztát kapunk, amit rizslisztezett deszkán, kézzel formázzunk. Végül tegyük a vékonyan kiolajozott vagy sütőpapíros sütőfelületre, ahol 40-50 percet hagyjuk kelni. Szórjunk vizet a felületére, majd előmelegített sütőben 190 °C-on süssük 5 percig, majd 180°C 40-45 percig.

A csomagolás 2 db (kb. 700 g-os) vekni elkészítéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz.

 

Tippek:

  • Ha könnyedebb kenyeret szeretne, használjon 15 g élesztőt!
  • A kelesztés 30°C-on sikerül a legjobban!
  • Ne ijedjen meg a víz mennyiségétől, először lágy tésztát kapunk.
  • Könnyed mozdulatokkal formázza a tésztát.
  • Legjobban, konyharuhában tartva őrzi meg az állagát.

 

Fázisképek:

1. Így néz ki a tészta dagasztás után:

2. Mi ezúttal kisebb vekniket formáztunk:

3. Sülés közben:

4. Elkészült a friss Házi kenyér:

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 16.
A termékeikből a lisztkeverékeket próbáltam ki eddig. Mindegyik kiváló, ízre, illatra kellemes, a kidolgozáskor könnyen kezelhető.
Maradok a jövőben is vevőjük.
Üdvözlettel:Bakos Péter
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 19.
Nagyon finom házias kenyeret sütöttem és a tészta is nagyon finom lett , eddig ez volt a legjobb liszt termék amit kiprobáltam .
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 04.
Az eddigi legjobb termék amit próbáltam a kenyér és a tésztaliszt is. Tavaly szeptember óta nem ehetek kenyeret se tejterméket, és most sikerült először igazán jó kenyeret sütni.

köszönöm
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 04.
Az eddigi legjobb termék amit próbáltam a kenyér és a tésztaliszt is. Tavaly szeptember óta nem ehetek kenyeret se tejterméket, és most sikerült először igazán jó kenyeret sütni.

köszönöm
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 26.
Nagyon finom kenyeret tudok belőle sütni és nem is szárad ki. Nagyon jó az illata is a régire emlékeztet.
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 07.
Az elmúlt rendelésemmel kapott ajándék kenyérlisztkeveréket kipróbáltam.
A tapasztalataim a termékkel kapcsolatban mindenképp
pozitív, ízre finom belseje másnap sem keményedik meg.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 01.
Nem tapasztaltam mellékízt és örültem, hogy pár nap múlva sem száradt ki a kenyerem :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 26.
A második sütésnél kicsit megnöveltem a receptben írt élesztő mennyiségét kb. 5 grammal és még szebb lett a térfogata.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 26.
Hagyományos kenyérillat terjengett a konyhámban sütés közben, nem gondoltam, hogy gluténmentes kenyér lehet ilyen ízű.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 26.
Nagyon tetszett, hogy a kenyér belseje könnyedebb, lukacsosabb szerkezetű.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Youtube videók