Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Gluténmentes diós-zabos keksz

Gluténmentes diós-zabos keksz

Hozzávalók:

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot, és alaposan összedolgozzuk. Golyókat formálunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük, ezután a tetejét kicsit lenyomjuk és diót teszünk a közepébe. 180 fokos sütőben kb.15-20 perc alatt megsütjük.