Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

gluténérzékenység

2017. 04. 10. 15:53:09

 

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületének a tagjai szavazhatják meg 2017 legjobb, új gluténmnetes termékét. A gluténérzékeny fogyasztóknak érdemes belépni az Egyesületbe, hiszen biztos forrásból értesülhet a betegség és annak kezelésének részleteiről, a megfelelő diétáról. 

2017. 03. 24. 15:57:56

 

A betegség rendkívül változatos tünetekkel, bármely életkorban jelentkezhet. De nézzük meg bővebben mit is jelent ez a betegség, milyen tünetei lehetnek és hogyan tartható kordában.

2017. 01. 23. 11:51:12

 

Egyre népszerűbbek a különféle maglisztek, készíthető liszt mákból, tökmagból, szőlőmagból és lenmagból (csíráztatott lenmagliszt) is. A magokból vagy magcsírákból hidegen sajtolással kipréselik az olajat, majd az így keletkező préselvényt finomra őrlik, így készül a magliszt.

2017. 01. 23. 11:39:05

 

A cöliákia (lisztérzékenység, pontosabban gluténérzékenység) genetikai alapon, provokációra kialakuló, egész életen át tartó autoimmun betegség, amely a vékonybél bolyhainak pusztulásához, tápanyag-felszívódási zavarhoz, hiányállapotok kialakulásához vezet. Az egyik legfontosabb ételérzékenység, amelyet előfordulási gyakoriságban csak a laktózintolerancia (tejcukorérzékenység) előz meg.