Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Galuska (gluténmentes)

Galuska (gluténmentes)

Hozzávalók (1 nagy vagy 2 kis adag):

Elkészítés:

Az alapanyagokat egy nagy tálba tesszük és jó alaposan kikeverjük. Forró, lobogó vízbe (amelybe 2 csipet sót, és 1 evőkanál olajat tettünk) szaggatjuk, majd leszűrjük. Átmossuk hideg  vízzel, majd belekeverünk 1 evőkanál olajat.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes