Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Galette (gluténmentes)

Galette (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy nagy tálba tesszük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Majd fél – egy  órára a hűtőbe tesszük. Majd egy sütőpapírra tesszük a gombócunk (szórjunk alá némi rizslisztet), megszórjuk a tetejét rizsliszttel, majd kör alakba kinyújtjuk. Megkenjük lekvárral ( a széleit hagyjuk ki!!), majd a vékony cikkekre vágott nektarint szépen rárakosgatjuk. Majd a széleit felhajtjuk. Lekenjük az olajos rizstejszínnel, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 30 – 35 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes