Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Focaccia (gluténmentes)

Focaccia (gluténmentes)

Hozzávalók:

Tetejére:

  • kb 1,5 dl tejföl (vagy növényi tejföl)
  • 1 fej lilahagyma

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük.

Hozzáadjuk a rizs italt, majd jól eldolgozzuk.

A tésztát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, elegyengetjük, majd lekenjük tejföllel és megszórjuk lilahagymával.

180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes