Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Diós piskótarolád (gluténmentes)

Diós piskótarolád (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgáját kikeverjük az édesítővel, liszttel és sütőporral. A fehérjéből kemény habot verünk, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a sárga keverékhez. Óvatosan forgatjuk, míg egynemű masszát kapunk.

Sütőpapíros tepsire tesszük, eloszlatjuk, majd 180 fokos sütőben kb 10-15 perc alatt megsütjük, majd még forrón feltekerjük egy konyharuha segítségével.

A pudingot megfőzzük a rizstejjel és édesítővel, majd ha meghűlt a piskóta megtöltjük, megszórjuk dióval és visszatekerjük. Majd hagyjuk kihűlni teljesen.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes