x

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Diós korong (gluténmentes)

Diós korong (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük  az édesítővel és a dióval, majd a hab felét hozzáadjuk. Azzal is jól kikeverjük. Majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Kikeverjük, végül beleforgatjuk a hab másik felét. Óvatosan összeforgatjuk. Majd sütőpapíros tepsibe tesszük és kb. 20-30 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt a piskóta, akkor pohár segítségével szaggatjuk, majd a közepén elvágjuk. Megkenjük lekvárral, majd az oldalát is, beleforgatjuk a dióba, majd csokival borítjuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes