Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Diós- sárgabarack lekváros palacsinta (gluténmentes)

Diós- sárgabarack lekváros palacsinta (gluténmentes)

Hozzávalók  (15 darabhoz):

Töltelék:

Kb 10 dkg darált dió ízlés szerinti sárgabarack lekvárral kikeverve.

Elkészítés:

Egy tálba kimérjük a lisztet, majd hozzáadjuk a folyadék kivételével az összes alapanyagot, alaposan elkeverjük, majd folyamatosan adagoljuk hozzá a kókusztej és víz keverékét. Egyneműre keverjük. (Ötlet: Ha nehezebb a keverés, nyugodtan tegyük turmixgépbe,az jó alaposan kikeveri nekünk!).

A palacsintasütőt kiolajozzuk vékonyan, felforrósítjuk, majd egy merőkanálnyi masszát beleteszünk. Szétterítjük, folyatjuk, sütjük, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.

Darált dióval kikevert sárgabarack lekvárral töltve tálaljuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes