Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Csöröge fánk (gluténmentes)

Csöröge fánk (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a tojást és a rizstejet, majd jól eldolgozzuk.

Lisztezett lapon kinyújtjuk, és téglalap alakokat vágunk belőle. Közepét bevágjuk, majd ezen az egyik oldalt átdugjuk. Az így kapott tésztákat forró olajban kisütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes