Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Bio aszalt almaszirom

Bio aszalt almaszirom Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
279 Ft (220 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 2-5 munkanap

Aszalt termékeink 100%-ban a saját földjeinkről származó minőségi bio gyümölcsökből készülnek.

Nem tartalmaz hozzáadott:

  • cukrot
  • adalékanyagokat
  • tartósítószert
  • citromsavat

Nettó: 30 g

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bio 100 %-os alma frissen préselt naturlé Bio 100 %-os alma frissen préselt naturlé
1.999 Ft
Bio aszalt fekete ribizli Bio aszalt fekete ribizli
589 Ft

Leírás és Paraméterek

A Biofidel bio almaszirom az almaszezonban frissen leszedett vegyszerekkel nem permetezett, Biokontroll Zrt. által felügyelt földekről származó bio almából készül kíméletes aszalással: 40-60 fok közötti hőmérsékleten, 2-3 napon keresztül, mely által csak a víz párolog el a szeletekből, és a gyümölcs teljes egyéb értékét megőrzi.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert vagy adalékot. Csak a gyümölcs maga. Grammos csomagolásban kerülnek forgalomba.

Összetevők: alma

Napfénytől védett, száraz helyen, maximum szobahőmérsékleten tartandó.

Átlagos tápérték 100 g
Energia 1035 kJ/247 kcal
Zsír 1,6 g
amelyből
telített zsírsavak <0,4 g
Szénhidrát 55 g
amelyből
cukrok 49 g
Fehérje 1,4 g
Rost 11,2 g
<0,2 g

Felhasználási javaslat

Fogyaszthatjuk önmagában, müzlibe, joghurtba öntve. Elkészíthetjük teának, vagy süteménybe süthetjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: almaszirom, aszalt, bio