Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Barackos piskóta (gluténmentes)

Barackos piskóta (gluténmentes)

Hozzávalók:

Piskóta:

Krém:

  • 25 dkg sárgabarack
  • ízlés szerint édesítő
  • 2 dl rizstejszín
  • 2 dl Joya kókuszjghurt
  • kb 2 ek zselatin + forró vízzel kikeverve (de használhatunk Dr. Oetker zselatinfixet is!)

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját alaposan kikeverjük az édesítővel, majd a hab felét belekeverjük. Majd lassan hozzáadagoljuk a lisztet és sütőport, jól kikeverjük. Végül beleforgatjuk a hab másik felét. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.

A krémhez a hozzávalókat jó alaposan összeturmixoljuk. (Fontos: a zselatint csak a legvégén turmixoljuk hozzá!). Végül a megsült, kihűlt piskótára tesszük. Egy éjjelre a hűtőbe hagyjuk, hogy összeálljon.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes