x

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Aranygaluska (gluténmentes)

Aranygaluska (gluténmentes)

Hozzávalók:

Vanília  sodó:

  • 1 cs vanília puding
  • 4 dl rizstej
  • 2 dl rizstejszín
  • ízlés szerint édesítő

Elkészítés:

A lisztet, édesítőt, élesztőt egy tálba tesszük, elkeverjük. Majd beletesszük a joghurtot és tojást, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jó alaposan összedolgozzuk. Majd egy órát kelesztjük. Majd lisztezett lapon kb. 2 ujjnyi vastagra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Majd olvasztott margarinba és dióba forgatjuk és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe rakosgatjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A vanília sodót elkészítjük. A pudingport kikeverjük a rizstejjel és édesítővel, majd megfőzzük, végül belekeverjük a rizstejszínt.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes