Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü
0

Almás süti (gluténmentes)

Almás süti (gluténmentes)

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy tálba tesszük a tojásokat, majd kikeverjük az édesítővel.  Hozzáadjuk a rizstejet, elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet apránként – folyamatosan keverjük - , majd hozzáadjuk a sütőport és útifűmaghéjat is, jó alaposan kikeverjük (használhatunk kézi keverőt is!).

Egy szilikon kenyérformába öntjük a tésztát, majd a tetejére tesszük az almát egyenletesen.

180 fokra előmelegített sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes