Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

Almás pite (gluténmentes)

Almás pite (gluténmentes)

Hozzávalók:

Töltelék:

  • 10 db közepes alma
  • ízlés szerint édesítő
  • ízlés szerint fahéj

Elkészítés:

A lisztet, sütőport és édesítőt egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a tojást és joghurtot, elkeverjük, majd jó alaposan beledolgozzuk a margarint. Két részre osztjuk. Kinyújtjuk az egyiket, majd sütőpapíros tepsibe tesszük. Jön bele a töltelék, amit előzőleg elkészítettünk az alábbiak szerint. Az almát megmossuk, megpucoljuk, lereszeljük, majd az édesítővel és fahéjjal megpároljuk. Ha meghűlt, kinyomkodjuk a levét és beletesszük a tepsibe. Majd a másik tésztát is kinyújtjuk és rátesszük az almára. Tetejét tojással kenjük , majd megszurkáljuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes