Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem
Termékek Menü

ABY Töltött Vekni (gluténmentes)

ABY Töltött Vekni (gluténmentes)

Hozzávalók:

  • 1 db ABY'S Gluten Free Vekni 400 g 
  • kb 2-3 ek margarin
  • 10 – 15 dkg sonka
  • 10-15 dkg kolbász
  • 5 – 10 violife növényi sajt
  • 1 kisebb pritaminpaprika
  • + reszelt violife növényi sajt a szóráshoz

 

Elkészítés:

A veknit hosszában és keresztben is bevagdossuk. A résekbe margarint teszünk, ezután pedig megtöltjük a sonkával, kolbásszal, sajttal, paprikával. A tetejét jól megszórjuk reszelt violife sajttal. 180 fokos sütőben  20-30 perc alatt megsütjük.

 

Nézd meg, hogyan készül! Videó

Tartalomhoz tartozó címkék: recept gluténmentes