Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Termékek Menü

ABY Friss tészta- Gluténmentes Lisztkeverék: 1-et fizet 2-őt kap

Ár:
2.998 Ft
1.499 Ft (1.270 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 2-5 munkanap
Az akció a 2019.04.30-as minőségmegőrzési idejű termékekre vonatkozik. 
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ABY  Házi Kenyér- Gluténmentes Lisztkeverék 1000 g ABY Házi Kenyér- Gluténmentes Lisztkeverék 1000 g
1.499 Ft
ABY Pizza Italiano- Gluténmentes Lisztkeverék 1000 g ABY Pizza Italiano- Gluténmentes Lisztkeverék 1000 g
1.499 Ft

Leírás és Paraméterek

 

  • Laktózmentes
  • Lupinmentes

Összetevők: kukorica keményítő, burgonya keményítő, hüvelyes liszt (borsó), növényi rostok (burgonya, kukorica, borsó, útifű maghéj) természetes aromák, enzimek

A termék kizárólag gluténmentes alapanyagokat feldolgozó üzemben készült.

 

A csomagolás 2 adag  (700 g-os) tészta elkészítéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz.

A lisztet aromazáró tasakba csomagoltuk, ezért felbontás után napfénytől védve, jól visszazárt csomagban a szavatossági időn belül fogyasztható. Száraz, hűvös helyen tartandó.

 

Nettó súly: 1000 g

 

A gluténérzékenységgel kapcsolatos további cikkeink: 

10 coeliakiás betegből 9 diagnosztizálatlan

 

Átlagos tápérték 100 g
Energiatartalom 1499 kJ/ 354 kcal
Zsír 2,0 g
amelyből telített zsírsavak 1,0 g
Szénhidrát 74g
amelyből cukrok 2,0 g
Rost 6,0 g
Fehérje 7,0 g
1,0 g

Így készítse el

Hozzávalók (kb. 700 g friss tésztához):
500 g Friss tészta lisztkeverék
10 g napraforgó olaj
250 g  egész tojás (kb. 5 tojás)
100 g víz

Elkészítés:
Tegyük a lisztkeveréket egy keverőtálba, majd adjuk hozzá a tojásokat, a vizet és az olajat. Gyúrjuk össze jól a hozzávalókat, hogy puha, sima tésztát kapjunk. Rizslisztezett felületen nyújtsuk, vágjuk a kívánt tészta forma szerint (pl.: ravioli, spagetti, tagliatelle, stb.), végül főzzük forrásban lévő, sós vízben kb. 3-5 percig, „al dente” állagúra.
A lisztkeverékből nokedli is készíthető.

 

Tippek nokedli készítéshez:

200 g Friss tészta lisztkeverék
2 db tojás
120 ml víz
2 csipet
 
A hozzávalókat összekeverjük, mintha hagyományos lisztből készítenénk a masszát. A normál nokedli állagnál érdemes kicsit keményebbre hagyni a tésztát, így biztosan nem esik szét főzés közben. Enyhés sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk és főzzük, míg a víz felszínére nem jönnek. A kész nokedlit érdemes folyó vízzel leöblíteni, hogy nem tapadjon össze.
 
Az elkészült nokedli:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Youtube videók